Få ett fräscht badrum med kemikaliefri hemstädning

Du behöver inte bombardera badrummet med diverse rengöringsmedel för att det skall bli fräscht och rent. Det räcker med några vanliga produkter du förmodligen redan har hemma för en lyckad hemstädning i badrummet! Använd produkter du skulle kunna äta istället för produkter du skulle dö av att äta! Att spraya badrummet med giftiga ämnen kanske skadar i längden?

Du behöver ingen microfiber-duk

Men du har väl ett kaffefilter till övers? Ta det istället när du skall torka av spegeln i badrummet! Det fungerar precis lika bra, du kan såklart använda för alla speglar i hela bostaden!

Ta bort kalkavlagringar med ättika

Ja du läste rätt, du kan ta bort kalkavlagringar med ättika! Det är enkelt. Blanda ättika och vatten, häll eller spraya där kalkavlagringarna sitter och vänta en liten stund. Använd sedan en vanlig trasa eller disksvamp för att avlägsna fläckarna. Naturligt och bra för din hemstädning!

Rensa ditt duschmunstycke med ättika

Ja vi fortsätter med ättikan för den är så jäkla bra! Du kan faktiskt rengöra ditt duschmunstycke mycket enkelt med hjälp av ättika. Allt du behöver göra är att fylla en påse med ättika och stoppa ner duschmunstycket, sedan sätter du en snodd runt så att det är tätt och låter munstycket ligga hela natten. På morgonen tar du ut munstycket och spolar rent.

flyttstädning med ajaxPolera kranar och handtag

Med tandkräm! Ja precis, sådan där vit tandkräm skall det vara. Polera kranar och handtag med tandkrämen och skölj sedan med vatten hos flyttstädningsfirmaistockholm.se. Fungerar lika bra på metall som på dina tänder!

Tvätta golven med ättika

Japp ättikan kommer in starkt igen, du kan faktiskt tvätta golven med den! Underbar och naturlig hemstädning, och det är billigt dessutom! Ta en dl ättika till en liter varmt vatten och använd som golvtvätt.

Putsa fönstren med ättika

Allt du behöver är ättika. Bland lika mycket ättika som varmt vatten och putsa fönstren som du skulle gjort i vanliga fall när du anlitar flyttstädningsfirmaistockholm.se. Resultatet blir minst lika bra om inte bättre!

Tvätta skärbrädan med ättika

Ja skärbrädan med, varför inte? Ättikan dödar alla bakterierhos firman flyttstädningsfirmaistockholm.se alla dagar. På skärbrädan behöver du inte spä ut den.

Toalettstolen rengörs med trum-virvel… Ättika!

Japp, ta en borste och en kopp ättika och städa toalettstolen. På hårt sittande fläckar kan du låta ättikan sitta ett tag och sedan torka av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.